Maxim Pool & Garden Grand Opening с гост-звезда Йорданка Христова

Maxim Pool & Garden Grand Opening с гост-звезда Йорданка Христова

Ресторант: MAXIM Restaurant and Garden
Wednesday, 31-05-2017
18:30

Обновената градина на най-зеления ресторант в София - Maxim Restaurant and garden в бившия Дипломатически клуб в Горна баня, ще доведе морето в София с откриването на своя заобиколен от природни гледки басейн.
В нощта на Maxim Whiskey & Jazz Pool - Grand Opening звезди от сцената и екрана ще се насладят на последния писък сред летните коктейли, с любезното съдействие на Hendrick’s Gin, Monkey Shoulder-scotch whisky, Davidoff и Transimport.
Maxim Restaurant and garden кани своите гости на изискана среща в атмосфера, изпълнена с екстаз за сетивата, където бизнесът се среща с удоволствието, а приятелството е от пръв поглед.
Ресторант Максим е разположен в полите на Витоша на територията на Дипломатически клуб в комплекс ,,Глория Палас, основан през далечната 1962 г.
"Наш приоритет е да продължим дългогодишните традиции на обекта, традиции обединяващи поколения аристократи на стара София", разкриват своите амбиции домакините.
Брандът Максим разполага с 2 дк. паркова градина с 250 седящи места в екологично чистия район на Горна Баня, открит басейн със 150 седящи места, от които 50 шезлонга, летен бар с дължина 9 м.и 15 седящи места.
Ресторантската част се помещава в три етажна сграда - на първия етаж е Тенис клуб с Кафе бар и лятна градина с открита детска площадка, на втория етаж - основната ресторантска зала със 180 седящи места и атмосфера, прилягаща на всеки претенциозен и изискан вкус. На третия етаж се разполагат ВИП залите с общо 42 седящи места.
През дългите зимни месеци атмосферата е винаги топла благодарение на усмивките на гостите, богатата винена селекция и прекрасната мраморна камина. А през летните месеци клиентите събират слънчев загар и топли емоции със запомнящи се събития около басейна и летния ни бар.