IL Siciliano се завръща на марината на Свети Влас за втори летен сезон

IL Siciliano се завръща на марината на Свети Влас за втори летен сезон

Friday, 21-06-2019
19:00

Сигурни сме, че имате минимум една приятелка (най-вероятно повече) във вашите социални мрежи, която има снимка на цветният стол на марината от лято 2018. То се свързва с нашумелият италиански ресторант, който за отрицателно време стана най-известната локация за снимки - IL Siciliano Свети Влас. Няма уважаваща себе си дама, която освен да се е снимала на култовата люлка с цветя и да не е пробвала страхотните ястия на master chef Stefano Stecca, който е сложил името си зад ресторанта.

Той и неговият италиански екип приготвят всеки ден прясна паста, автентична италианска пица, домашни сицилиански десерти и куп други вкусотии част, от които всъщност можете да пробвате само и единствено в ресторантите IL Siciliano (да те са два не само един, вторият е в София на езерото “Ариана”) на територията на България като червена сицилианска скарида, която се смята за най-вкусната на света, уникалната рецепта спагетони Cacio e Pepe и други вкусотии, които ще оставим Вие да проучите сами на място.

Официалните дати за откриване на марината са този уикенд 21 и 22 Юни от 20:00 часа и за да бъдат добри домакини са решили да оставят няколко свободни местенца за свободна резервация, но са доста лимитирани! Ако сте в района и желаете да хапвате вкусна италианска храна и да се насладите на най-красивата гледка на марина “Диневи” - хващайте телефона и позвънете на 0877 49 49 49