Jonah Nilsson - Dirty Loops - Live at Club Joy Station

Jonah Nilsson - Dirty Loops - Live at Club Joy Station

Клуб: Joy Station Club
Friday, 13-03-2020
21:30

Клуб Joy Station

има удоволствието да представи

Jonah Nilsson
(Dirty Loops)


Менажиран от легендата Quincy Jones и продуциран от ветерана David Foster, звездата на Jonah Nilsson е в стремглав възход по целия свят!


Датата: 13.03.2020 г.
Мястото: Joy Station
Начало на концерта: 21:00 ч.


Билети влизат в продажба на 17.1.2020 (петък) от 10:00 и ще се продават на специална промоционална цена от 30 лв. до 7.2.2020 г.;
На редовна цена от 35 лв. до 12.03.2020 г.;
На цена от 40 лв. в деня на събитието

Концерт от световна класа!

Jonah Nilsson е известен най-вече като лидер, вокалист и клавир на сензационното шведско трио Dirty Loops! Невероятната фънк, r’n’b, соул и джаз банда стана YouTube сензация за много кратко време с техните неподражаеми кавъри на модерни поп хитове на изпълнители като Lady Gaga, Justin Bieber, Stromae и Adele. Бъгларската публика имаше шанс да чуе Dirty Loops на един от големите столични Jazz фестивали през 2018та година.

През Март 2020 Jonah Nilsson ще издаде първия си самостоятелен албум след което ще се отправи на световно турне което ще кацне в София, клуб Joy Station, на 13ти Март, 2020! Чакаме да се потвърди и българска съпорт група за това невероятно събитие.

Кариерата на Jonah Nilsson и Dirty Loops поема в шеметна посока след като бандата качва своите зашеметяващи фънк-поп преработки на популярни песни. Милионните гледания в Youtube привличат вниманието на продуцента ветеран David Foster, който е носител на 16 награди Grammy с 47 номинации. David Foster е продуцирал албуми и песни на всяка музикална суперзвезда под слънцето: Andrea Bocelli, Michael Bublé, Madonna, Rod Steward, Celine Dion и множество други. Под опеката на David Foster бандата подписва първата си сделка за Verve Records, което прави Jonah Nilsson международна турираща звезда.

Огромният талант на Jonah Nilsson бива забелязван от не друг а легендарния продуцент и композитор Quincy Jones! Безкрайно впечатлен от младия швед, Quincy Jones подписва менажерски договор с него. „Неговия подход и поп усещане...го разграничава от всички други артисти. Той има душа и един от най-големите гласови регистри които съм чувал,“ казва самия Quincy.“ Вокалния регистър на Jonah Nilsson надминава три октави!

На въпроса по какъв начин се са променили нещата при Jonah след подписването с Quincy Jones певеца споделя че „знаейки че имам един от най-добрите екипи зад гърба си ми дава самочувствието да стоя на сцената сам. На 85ия рождения ден на Quincy Jones изпях една песен с цял оркестър, което не бях правил преди. Това беше едно от най-невероятни изживявания в живота ми.“

Дебютният сингъл на Jonah Nilsson “Coffee Break” излее през 2018. със специалното участие на Richard Boná (още един артист менажиран от компанията на Quincy Jones.) Новини за соловия албум на Jonah Nilsson предстоят като той самия казва че музиката ще продължава да съдържа същия „флирт и шега което направи Dirty Loops известни, но с повече R’n’B и поп елементи.“

С такава подкрепа звездата на Jonah Nilsson ще се извисява само нагоре!

Вратите се отварят в 19:00
Начало на концерта: 21:00