Откриване на сезон 2018/2019 на LIve Club ELEVEN/11

Клуб: Live Club ELEVEN/11
15-09-2018

Лятото бавно отстъпва мястото си на есента, а най-добрият начин да стартираме новия сезон на забавленията е с една нощ в центъра на столицата под съпровода на любими родни и чуждестранни хитове, изпълнени на живо.

На 28-ми септември (петък) в 23.00 часа, имаме удоволствието да Ви поканим на по чаша марково питие в изцяло обновения Live Club Eleven/11.

Ще споделим с всички вас емоцията от едно ново начало, което със сигурност ще завладее сърцата ви. Основните виновници за върховото настроение в красивата есенна вечер ще са членовете на Eleven Band - изпълнителите Борис Илиев, Цветелина Маринова и Светослав Владимиров, и инструменталистите Ивелин Атанасов (клавир) и Александър Славчев (китара). Наш специален гост ще бъде певицата Божана Спасова. Live сесиите, редуващи се с DJ миксове, поднесени от резидентa ни DJane Kicks, както и ненадминатите танцьори от Expose Team със сигурност ще събудят у вас непреодолимото желание да се забавлявате с нас до зори.

Непосредствено след откриването на сезона, в съботната нощ - на 29-ти септември, ще ви очакваме да продължим започнатото от предната вечер заедно с Eleven band и Яна Каменова.

През идните месеци ще можете да се насладите на страхотни тематични партита, на live изяви на любими артисти, както и на новите ни Karaoke Nights, за които съвсем скоро ще научите повече.

Освободете календара си от всички ангажименти за последния септемврийски уикенд!

28.09 (петък) и 29.09 (събота)

Live Club Eleven/11 ви очаква!

За повече информация и резервации: 0879 11 22 42

Адрес: София,  ул. „Малко Търново“ 3