Куверт за 8-ми Март в Ресторант Catch A maK - Бояна

Куверт за 8-ми Март в Ресторант Качамак - Бояна

Ресторант: Ресторант КАЧАМАК - Бояна
03-03-2017

Прочети до край!!!
Мили ДАМИ, 8-ми март пак ни изненада тази година..... време е да се замислим :) Заповядайте в Catch 'A maK - Бояна за да прекараме една незабравима вечер в присъствието на много храна и алкохол....ииии.... музика :). За разлика от преди, фолклорните мотиви ще отсъстват от програмата за сметка на други мотиви. Задължаваме се да ви забавляваме-ние и нашият персонал а също и някои наши приятели, чиито имена за сега ще запазим в тайна от съображения за сигурност. Онези от вас, които са със склонност към екстремното могат да доведат и мъжете си.....
Срещу скромната сума от 50-100 лв. ще получите уникалната възможност да опитате около 0,24% от нашето меню а именно:
Велкоме drink - състоящ се от чаша Шампанско? със съмнителен произход.
Салата:
Микс от бейби-спанак, рукола и айсберг
гарниран с пушено патешко магре, пармезан,
кашу, орехи и зърна от нар.
Предястие:
Домашно пушена сьомга с медено горчичен сос, топло пушена балканска пъстърва в крем-фреш с червен лук и копър, масло и брускета.
Основно ястие:
Микс от Поркета на бавен огън с бекон и прясна зелена чушка, Агнешки ущипци и домашно приготвена кълцана наденичка, гарнирани с печен овкусен картоф и микс от два вида ориз с билки и сметанов сос.
Десерт: Домашно приготвени еклери с млечен крем (като от едно време) глазирани с натурален шоколад и НУтела.
И.... те така....
Ако все пак решите номерът за резервации е
0890161316
Желателно е при резервация съпругът ви да остави капаро в размер на месечната си заплата. Две-трети от сумата ще бъде върната лично на вас в плик без опознавателни знаци в удобен момент по време на вечерята !!!!
Очакваме ви !
Веднъж се живее :)