PUBLIC Bar - Пъблик Бар

Рейтинг:

4.6/5 (34 votes cast)

видяни 12065
Адрес София, ул. Ангел Кънчев 1, ет. 2
Музика Dance,джази,фънки,буги,брит поп,инди
Места 100
Телефон 088 433 3781
Цени няма
Работно време 17:00 - 02:00 - 05:00
Сайт http://www.zavedenia-sofia.com
Facebook

Собствен характер, модерно излъчване и позитивна енергия. Бар Public елегантно допълни карето околоАнгел Кънчев“ 1 с вкусни коктейли, фънки музикален микс, уютна тераса и артистично съчетание между индастриъл и ретро дизайн.

Барът отваря врати всеки ден в 5 следобед. PUBLIC e чудесен вариант за среща на ароматно кафе или питие след работа и удобен терен за танци и парти до 5 сутринта. Освен крафт коктейли, Public предлага и класически варианти на любимите градски питиета. Селекцията от бири и вина е прецизна и балансирана. Италиански, новозеландски, португалски и френски вина могат да се комбинират с добре подбрани сирена, ароматни брускети и прошуто. В петък и събота гост селектори, редуват джази, фънки, буги, брит поп, инди и диско сетове. През уикенда резервацията е задължителна, защото макар и нов в квартала PUBLIC вече има верни фенове.

     

Подходящо за

Срещи,медийни/публични събития,за ценители на виното и коктейлите,парти - с повод и без повод,танци в петък и събота,за пушачи и непушачи,за хора с домашни любимци

Екстри

WI-FI,климатик,покрита тераса,гледка,кетъринг при резервация

Начин на плащане

Master Card,Visa Card,American Express,В брой - КЕШ,Diners

Тип заведение

BAR

Музика

Dance,джази,фънки,буги,брит поп,инди

Няма резултати

2 от 4 събития

    Not found offers

    Not found plates

    Няма намерени новини

  • Няма Видео