TOP Secret - Bar, Pool and Event House - Топ Сикрет - Бар и Басеин

Рейтинг:

4.5/5 (26 votes cast)

видяни 8772
Адрес София, бул. Климент Охридски 107
Музика модерна
Места 100
Телефон 0879 878 878
Цени няма
Работно време in moment closed
Сайт http://topsecret.bg/
Facebook

TOP SECRET е бягство от ежедневието, уникално съчетание между градина, басейн и bar & dinner. Мястото е разположено в южната част на София, в близост до Sofia Ring Mall и магазин IKEA. Това го прави лесно достъпно, както от центъра на града, така и от околовръстен път

TOP SECRET е притегателно място за хора с предпочитание към jazz, funk и lounge музика, със сходен вкус за релакс, почивка и забавление.

Стремежът ни е да предложим приятелско обслужване и атмосфера, които да ви зареждат с положителна енергия, както в делничните, така и в почивните дни.

TOP SECRET jazz beach

Градината на TOP SECRET, басейнът с размери 12м на 6м и дълбочина 1,40м и  модерното джакузи са идеалното място за среща с приятели, релакс и забавление. Тук може да поплувате или просто да се насладите на един лежерен ден под слънчевите лъчи и зеленина. Когато работният ден е зад вас, посрещнете залеза с разхлаждащ коктейл и подбрана музика.

Ако желаете да предизвикате спортния си дух, може да организирате мини турнири по водна топка или воден федербал. Наградата за най-добре представилите се ще е от TOP SECRET.

TOP SECRET bar & dinner

Съчетава уют, специално подбрано меню, изискани коктейли и богата селекция от вина. TOP SECRET разполага с 50 места на закрито и 70 места в градината край басейна. През летните месеци заведението е отворено от страната на басейна, което създава усещането за едно общо пространство.

Менюто предлага избор от свежи салати и апетайзери, няколко морски TOP SECRET рецепти и подбрани предложения от европейската кухня. Ние сме почитатели на краткото, но добре селектирано меню.

TOP SECRET open office

Ако искате да избягате от затворения офис и да поработите на открито сред природата, да се освежите и заредите с нови идеи, вземете своя преносим компютър и заповядайте в TOP SECRET. Мястото разполага с безплатен wi-fi.

TOP SECRET team building

Ако искате да подобрите комуникацията в компанията и между различните екипи, да заздравите отношенията между служителите, да подобрите тяхната ефективност, способност за вземане на решения и лидерски качества организирайте вашата Тийм билдинг програма в TOP SECRET. Една компания работи по-добре, когато между хората в нея има разбирателство, сътрудничество и приятелски отношения. TOP SECRET ви предлага уникално място и възможност да се забавлявате заедно и да заздравите вашия колектив на открито сред природата, при това без да правите разходи за пътуване извън София.

Наши партньори с опит в организиране на тийм билдинг обучения могат да ви съдействат с предложения и организация на програмата, игрите и предизвикателствата. А ако решите може просто да доведете вашия екип на открито, да прекарате един ден заедно, като се забавлявате в градината и басейна или да си организирате състезание по водни спортове.

Нека това бъде вашата TOP SECRET тайна за добре работещ тийм.

Забавно и нетрадиционно предложение за вашето частно, фирмено парти или тийм билдинг, е организирането на TOP SECRET барбекю на открито. Нашият екип ще ви съдейства с всичко необходимо за това.

Фирмено парти

Ако желаете да съберете ваши партньори, да организирате изискано представяне на ваш продукт, услуга или да отбележите важна за вашата компания дата или събитие, TOP SECRET е мястото, с което ще впечатлите всички. Независимо дали предпочитате коктейл, вечеря или весело парти, ние ще ви съдействаме с цялостната организация и концепция за това.

TOP SECRET party& events

TOP SECRET е различното място в София, създадено, за да направи вашето тържество, частно парти или вечеря незабравимо преживяване.

Подходящо за

абитюренски балове,частни партита,тийм билдинг,медийни/публични събития,рождени дни,Срещи

Екстри

WI-FI интернет безплатен,климатик,покрита тераса,кетъринг при резервация,Басейн

Музика

модерна

Тип заведение

Bar and Dinner,Басейн Бар

Начин на плащане

Master Card,Visa Card,В брой - КЕШ

Няма резултати

    Not found events

    Not found offers

    Not found plates

    Няма намерени новини

  • Няма Видео