Уиски Бар Ренесанс - Whiskey bar Renaissance

Рейтинг:

4.2/5 (18 votes cast)

видяни 8547
Адрес София, ул. Граф Игнатиев 24
Музика модерна
Места 50
Телефон 088 850 3582
Цени няма
Работно време 10:00 - 01:30
Сайт http://www.zavedenia-sofia.com
Facebook

Уиски бар Ренесанс

Уиски и пура бар Ренесанс се намира на Графа в непосредствена близост до Славейков, което дава възможност за организиране на посещения и кафе-паузи. В барът можете да опитате уиски от различните окръзи, в които се произвежда, както и  регулярните промоции, които персонала ще Ви предложи. 

Виждате, че вече в почти всеки клуб и бар може да се намери малцово уиски, но друг е въпросът дали този клуб предлага подходящите условия, за да му се насладите по съответния начин, а и какво е нивото на подготовка на персонала.

С голям ентусиазъм Ви разкриваме новото съкровище в сърцето на града,уиски бар Ренесанс,  за което ще ни благодариш, че сме те светнали. В центъра на София, те очаква един бар, в който любовта към детайла се набива на пръв поглед. Само тук можете да пиете кафе гарнирано с ултра тънък слой 24 каротово злато, което не само, че Ви прави ексклузивни, но е и адски полезно....оставете на нас да Ви обясним на място.

Регулярно се организират тематични вечери, които допълнително ще ви помогнат да релаксирате и забавлявате.

Специални секции

Салон за пушачи

Подходящо за

романтични срещи,частни партита,добро обслужване,медийни/публични събития,рождени дни,за пушачи и непушачи,Срещи,семейна среща, среща с приятели, романтика

Екстри

WI-FI интернет безплатен,климатик

Музика

модерна

Начин на плащане

В брой - КЕШ

Тип заведение

Уиски бар,Whiskey Bar

Няма резултати

    Not found events

    Not found offers

    Not found plates

    Няма намерени новини

  • Няма Видео