The Sushi Bar - Суши Бар София

Рейтинг:

4.1/5 (14 votes cast)

видяни 5022
Адрес София, ул. Денкоглу 18
Музика модерна
Места 100
Телефон 02/981 8442 , 0885 760176
Цени няма
Работно време 09:00 - 23:30
Сайт http://www.thesushibar.bg
Facebook

Всяко специално събитие е уникално като живо представление. Затова се нуждае от сериозни репетиции, добра подготовка и много опит. Вашето събитие и нашият кетъринг си приличат по едно – не обичат импровизациите. Защото и двете са „на живо”. Няма как да повторим пак точно тази ваша годишнина, фирменото тържество, рождения ви ден, коледния коктейл, а най-малко сватбата ви. Затова режисираме събития, които са неповторими в буквалния и преносен смисъл. Рене Кетъринг е точно това – уникална канцепция в уникално време, времето на вашето специално събитие.

Първият суши бар в София, който отвори пред столичани вратите към източната гурме култура.

В The Sushi Bar предлагаме истинско изобилие от най-разнообразно суши – класическо и авторско, което приготвяме на момента, пред очите ви, но също и екзотични салати, известната темпура, вкусно териаки и различни японски специалитети. Ние ценим всеки малък детайл в приготвянето на любимото ни суши и използваме най-пресните и качествени продукти на пазара.

Ако сте ценител на сушито, може би сте редовен посетител при нас, но сега в The Sushi Bar имаме ново меню с оригинални авторски суши сетове, каквито не можете да опитате никъде другаде. Ще бъдете изненадани от избора на продукти и от тяхното необичайно съчетание – риба тон и аспержа, увити в нори с хрупкава коричка от панко или суши с рак с мека черупка. Винената ни листа сега също е обновена с безалкохолно и органично вино, както и с нови предложения от Италия.

Опитайте и приготвеният от нас студен зелен чай с прясна мента и лайм.

 

Подходящо за

романтични срещи,добро обслужване

Екстри

WI-FI интернет безплатен,зимна градина,обедно меню,климатик

Музика

модерна

Тип заведение

Sushi Bar

Начин на плащане

Master Card,Visa Card,American Express

Няма резултати

    Not found events

    Not found offers

    Not found plates

    Няма намерени новини