Bedroom Premium Club - Bedroom club Sofia

Рейтинг:

3.8/5 (212 votes cast)

видяни 52200
Адрес София, ул. Леге 2
Музика R&B Club,БГ Музика,House Club,Dance Club
Места 200
Телефон 0888 860 666, 0888 764 422
Цени 10
Работно време 23:00 - 05:00
Сайт http://www.bedroom.bg
Facebook

Да си в крак с модата е краткотрайно явление; да си винаги най-добрият е искуство!
Клуб Bedroom Premium се е доказал многократно пред своите гости и продължава да работи в тази насока - да бъде лидер в клубния живот на София.
Затвори широко очите си, усети атмосферата, остави кожата ти да настръхне от внушителния L-Acoustics саунд... Потопи се в покоите си – влез в твоя клуб, посети твоето място! Това е Bedroom Premium Club Sofia.
Ние знаем как да те накараме да се почувстваш специален - затова и се връщаш при нас – всяка следваща вечер, всяка следваща седмица, за всеки следващ повод! Знаеш, че всеки ден ще намериш едно различно АЗ с програмата на Bedroom Premium Club - авангардно шоу, наситено с женска красота, предизвикателни костюми, високотехнологични ефекти. Тематичните спектакли Fetish Night, White Devils, RockstaR, Pure Glamour, Future Heroes, Your Favorite Sin, Sparkling Sex Appeal са само малка част от разнообразната програма на клуба.
Да се забавляваш в една и съща спалня със световно-известни ди-джей, разпознаваеми личности и красиви, стилни и елегантни хора може да ти се случи само в Bedroom Premium Club. Възползвай се!
Обстановката: Ако не си влизал в нашата спалня, не се срамувай! Ще ти хареса, сигурни сме – изпипана е до всеки детайл, с неповторим и стилен дизайн на няколко нива - анфитеатрална обстановка, която позволява мистичността да се миксира с адреналин, усмивките да срещат погледи... Нощта да посреща сутринта!
*Обзавеждането. Използвани са материали от евкалиптово дърво, метал, камък Оникс, стъкло, естествена кожа, натурален текстил.
Акцент в интериора е таванът на клуба - не, не е огледален... По-прикрито послание имаме към гостите ни - уголемената проекция на картината "Shhh" на художничката Искра Георгиева е събрала "забранени образци" от еротичното изкуство. Подходящо начало за всяка вечер в Bedroom Premium Club, нали?
*Център на композицията е динамично осветена сцена с интегриран catwalk, който дава възможност за разгръщане на мащабна балетна хореография, допълнена с перфектен звук и мултимедийно 3D шоу. Този Catwalk е индиректна разделителна линия между VIP сектора и останалата част на клуба.
*Местоположението. Bedroom Premium Club се намира в самото сърце на столицата, на ул. "Леге" № 2, като се помещава в едно задължително запомнящо се пространство.
*Озвучаването.
L-Acoustics,

Легендарният физик д-р Кристиан Хайл, който е основател на бутиковата френска фирма L-Acoustics, създава набор от професионална озвучителна техника, която със своята уникалност и качество става неразделна част от турнетата и концертите на едни от най-популярните имена в музикалния шоубизнес.
*Осветление и атмосферни ефекти

Осветителните тела са на датската компания MARTIN и чешката ROBE, най-големите световни производители на ефектно осветление.
CO2 Jets (електически оръдия с въглероден диоксид) , CO2 Gun (ръчна пушка с въглероден диоксид) и огън машини
 

Подходящо за

частни партита,рождени дни,бизнес среща,медийни/публични събития,парти - с повод и без повод,за пушачи и непушачи

Екстри

VIP салон,WI-FI

Музика

R&B Club,БГ Музика,House Club,Dance Club

Тип заведение

Нощен Клуб

Начин на плащане

кредитна карта,В брой - КЕШ

Няма резултати

2 от 226 събития

    Not found offers

    Not found plates

    Няма намерени новини