Piano Bar SINATRA - Синатра Пияно Бар

Рейтинг:

4.1/5 (93 votes cast)

видяни 12558
Адрес София, бул. Арсеналски 5
Музика Пияно Бар,БГ Музика,Ретро,Поп
Места 150
Телефон 0886101078
Цени 20-40 лева
Работно време 22:00 - 04:00
Сайт http://www.sinatra.bg
Facebook

Пиано бар Синатра е рай за любителите на изисканите питиета. Разполага с уникална селекция от маркови напитки, бутилки уиски от лимитирани колекции. Насладете се на елитарната колекция пури, която върви с 50-годишно уиски и коняци за претенциозните клиенти.

Вратите на пиано бар Синатра са широко отворени за всички, които искат да избягат от ежедневните грижи и да се потопят в елегантна атмосфера с прекрасната музика на пеещите бармани и сервитьори. 


Гости на веригата са били президентите Владимир Путин, Дмитрий Медведев и Георги Първанов, Бойко Борисов, Сергей Станишев и хора от елита като Стефан Данаилов и Йосиф Кобзон. На стената на славата своите автографи и пожелания са оставили холивудските звезди Уесли Снайпс, Джейсън Стейтъм, Жан Клод Ван Дам, Ерик Робъртс, Бен Крос, братята Болдуин, носитеят на „Оскар” Куба Гудинг Джуниър, Денис Родман, Джо Лин Търнър, Ричард Клайдерман и др. 

Пиано бар Синатра…направете впечатление!

Подходящо за

частни партита,рождени дни,бизнес среща,медийни/публични събития,танци в петък и събота,парти - с повод и без повод,за пушачи и непушачи

Екстри

WI-FI

Музика

Пияно Бар,БГ Музика,Ретро,Поп

Тип заведение

Нощен Клуб

Начин на плащане

кредитна карта,В брой - КЕШ

Няма резултати

2 от 84 събития

    Not found offers

    Няма намерени новини