E-Motion Billiard Club and Dinner - Club Emotion

Рейтинг:

3.8/5 (72 votes cast)

видяни 21896
Адрес София, бул. Йерусалим 1
Музика БГ Музика,Disco Club,Латино,Рок,Dance,Chil-out
Места 300
Телефон 088 888 6240
Цени няма
Работно време 09:00 - 03:00
Сайт http://www.emotionclub.bg/
Facebook

E-Мotion е единственото място в София, където понятието bar and play важи с пълна сила. Разполага с цели 1000кв.м. площ, където ще можете да опитате билярд, снукър, дартс, интерактивни и бордови (настолни) игри, докато отпивате от питието си или хапвате вкусна салата.

Игрален клуб E-motion не дели клиентите си на хора, които са дошли да играят и такива, които просто разпускат. Има достатъчно място за всички, а то е разпределено в три отделни салона, плюс една малка зала за X Box 360 Kinect – игра, в която буквално,тялото ви се сканира и се превръща в герой.

В клуба има 12 билярд и 4 снукър маси от водещите марки Riley и Brunswick. Можете да опитате късмета си и на една от четирите дартс мишени, както и да поиграете с приятели на Монополи или Не се сърди, човече или на някоя от останалите игри на touch- screen масите.

Във втората зала освен игрите е предвидено и място за хапване,
където скоро ще се предлагат добре подбрана лека, модерна кухня и кетъринг.

В така наречената Chesterfield зала - английски тип стая с камина, мека мебел и дебел килим – почитателите на класни питиета ще се насладят на игрите си в уединение.

На мултимедийните екрани ще можете да следите световни турнири, а шампионати по билярд ще предстои да се организират и на място (тук се обучават бъдещите топ майстори).

Най-хубавото в E-motion е, че вече всякакви тиймбилдинг мероприятия, лични празненства и партита ще разбият стереотипа и ще се превърнат в забавления с добри напитки, бутиков кетъринг и забавни игри.

Очакваме ви! :)

Подходящо за

медийни/публични събития,рождени дни,бизнес среща,частни партита,абитюренски балове,парти - с повод и без повод,семейна среща, среща с приятели, романтика

Екстри

паркинг,VIP салон,WI-FI

Музика

БГ Музика,Disco Club,Латино,Рок,Dance,Chil-out

Тип заведение

Нощен Клуб

Начин на плащане

кредитна карта,В брой - КЕШ

Няма резултати

    Not found offers

    Not found plates

    Няма намерени новини

  • Няма Видео