Live Club ELEVEN/11 - Eleven Live club

Рейтинг:

3.7/5 (57 votes cast)

видяни 7853
Адрес София, ул. Московска 3
Музика Live Club
Места 100
Телефон 087 911 2242
Цени според деня
Работно време 22:00 -04:00
Сайт http://www.zavedenia-sofia.com
Facebook

Новото бижу в центъра на София, LIVE CLUB ELEVEN/11  връща традициите на истинските пиано барове, уютни и приятелски настроени, към своите клиенти, предлагащи им изтъняена музика на живо с актуални и прохождащи изпълнители.

Посетете ни и останете очаровани!!

Подходящо за

частни партита,рождени дни,бизнес среща,медийни/публични събития,парти - с повод и без повод,танци в петък и събота, среща с приятели

Екстри

WI-FI

Музика

Live Club

Начин на плащане

кредитна карта,В брой - КЕШ

Тип заведение

Live Club

Няма резултати

2 от 7 събития

  Not found offers

  Not found plates

 • Откриване на сезон 2018/2019 на LIve Club ELEVEN/11

  15 Sep 2018

  Лятото бавно отстъпва мястото си на есента, а най-добрият начин да стартираме новия сезон на забавленията е с една нощ в центъра на столицата под съпровода на любими родни и чуждестранни хитове, изпълнени на живо.

  На 28-ми септември (петък) в 23.00 часа, имаме удоволствието да Ви поканим на по чаша марково питие в изцяло обновения Live Club Eleven/11.

  Ще споделим с всички вас емоцията от едно ново начало, което със сигурност ще завладее сърцата ви. Основните виновници за върховото настроение в красивата есенна вечер ще са членовете на Eleven Band - изпълнителите Борис Илиев, Цветелина Маринова и Светослав Владимиров, и инструменталистите Ивелин Атанасов (клавир) и Александър Славчев (китара). Наш специален гост ще бъде певицата Божана Спасова. Live сесиите, редуващи се с DJ миксове, поднесени от резидентa ни DJane Kicks, както и ненадминатите танцьори от Expose Team със сигурност ще събудят у вас непреодолимото желание да се забавлявате с нас до зори.

  Непосредствено след откриването на сезона, в съботната нощ - на 29-ти септември, ще ви очакваме да продължим започнатото от предната вечер заедно с Eleven band и Яна Каменова.

  През идните месеци ще можете да се насладите на страхотни тематични партита, на live изяви на любими артисти, както и на новите ни Karaoke Nights, за които съвсем скоро ще научите повече.

  Освободете календара си от всички ангажименти за последния септемврийски уикенд!

  28.09 (петък) и 29.09 (събота)

  Live Club Eleven/11 ви очаква!

  За повече информация и резервации: 0879 11 22 42

  Адрес: София,  ул. „Малко Търново“ 3

  Прочети повече
 • Няма Видео