Candy Club - Candy Club Sofia

Рейтинг:

3.8/5 (220 votes cast)

видяни 68072
Адрес София, бул. Джеймс Баучер 100
Музика R&B Club,БГ Музика,Disco Club
Места 300
Телефон 088 470 6060
Цени няма
Работно време 12:00 - 24:00
Сайт http://www.candyclub.bg/
Facebook

Култовият за столичани бар Candy се завръща в новия сезон, зареден с повече парти дух отвсякога.

За любителите на градския живот Candy е легенда. Един от първите истински модерни барове, които работят от сутрин до вечер и са идеалното място за pre-party преди нощните птици да отлетят към клубовете. Създаден изцяло по модела на американските барове тип Harrу's bar, Candy e идеалното място за късна закуска, лек обяд, истински after work и пристан за тези, които искат едновременно да вечерят и да загреят с яко парти, но без да посрещат изгрева.

Внимателно подбрано меню с ежедневни обедни предложения авторски коктейли и прецизно селектиран лист от напитки е успешната формула на този тип барове, която Candy изпипва до най-малкия детайл.

Последният щрих е богатата парти програма, която всяка вечер вкарва публиката в различен филм.

Ето три от най-горещите партита, с които Candy открива сезона като най-голямата изненада тепърва предстои.


 

Вторник - Spirit of Greece

Вторник вечер е резервирана за най-страстните купонджии! Каквото и да ви разкажатн за гръцкото парти в Candy стил, няма да е достатъчно, за да се пресъздаде настроението, с което звездните гръцки изпълнители зареждат жадната за емоции публика . Верен източник, който нама да издаваме ни предостави папарашки кадри от откриващото сезона парти на Candy Club с Mihalils Marinis. Убедете се сами.


 

Balkan Party

Четвъртък е истинския prime time за парти маниаците - тогава започва голямото подгряване за уикенда и, както често се случва, именно тази първа вечер е най-наситена с енергия. В Candy Club четвъртъците са по балкански горещи! Нел, Чергов и DJ Стефчо са взривоопасна комбиняция, която буквално завихря присъстващите в купона като изпълнява дори тези музикални желания, които те още не са успели да изрекат. Не случайно всеки чужденец посетил България иска да бъде част именно от балканския купон.

Live band - Jerry & Fancy Band

Пиано, цигулка, китара и запомнящите се вокали на Fancy Band - това е авторска програма на Candy Club, която пресъздава атмосферата на истински американски бар, като предлага висок клас парти изживяване. Fancy Band имат един от най- богатите репертоари в сферата - от поп и бг хитове през джаз до уникалрни миксове между жанровете, които влизат дълбоко под кожата и остават трайни спомени.


 

Подходящо за

частни партита,рождени дни,бизнес среща,медийни/публични събития,парти - с повод и без повод,семейна среща, среща с приятели, романтика

Екстри

паркинг,WI-FI

Музика

R&B Club,БГ Музика,Disco Club

Тип заведение

Нощен Клуб

Начин на плащане

кредитна карта

Специални секции

Лятна градина

2 от 163 събития

    Not found offers

    Not found plates

  • Няма Видео