Candy Club - Candy Club Sofia

Рейтинг:

4.7/5 (68 votes cast)

видяни 7025
Адрес София, бул. Джеймс Баучер 100
Музика R&B Club,БГ Музика,Disco Club
Места 200
Телефон 088 470 6060
Цени няма
Работно време 09:00 - 02:00
Сайт http://candyclub.bg/
Facebook

Candy Club предлага вдъхновяващ атмосфера, модерен и стилен дизайн, подходящи както за бизнес среща, така и за луд купон, и забавление. Клубът разполага с озеленена лятна и зимна градина, която още повече допринася за усещането за уют и спокойствие. Candy Club организира партита с популярни изпълнители, музика на живо, ефектни шоу програми – разнообразна програма, която ще направи престоя Ви незабравим.

В Candy Club ценим и обичаме храната, затова влагаме любов и професионализъм в приготвянето и поднасянето й. При нас може да опитате неповторими авторски специалитети и десерти, както и класически предложения от европейската кухня. Барът ни е зареден с първокласни високо, ниско и безалкохолни напитки, както и специални коктейли.

Подходящо за

частни партита,рождени дни,бизнес среща,медийни/публични събития,парти - с повод и без повод,семейна среща, среща с приятели, романтика

Екстри

паркинг,WI-FI

Музика

R&B Club,БГ Музика,Disco Club

Тип заведение

Нощен Клуб

Начин на плащане

кредитна карта

Специални секции

Лятна градина

Няма резултати

2 от 147 събития

    Not found offers

  • Club CANDY - Gin Tonic

    18 Dec 2015

    Знаехте ли, че коктейлът Gin Tonic е създаден с лечебна цел в Индия? Присъединете се към Candy Club, ще октрием лек за вашето лошо настроение. Очакваме Ви при нас да опитате различни Варианти на този невероштен коктеил.

    Прочети повече
  • Няма Видео