PM Club - PM CLub Sofia

Рейтинг:

4.1/5 (54 votes cast)

видяни 11721
Адрес София, ул. Гурко 2-4
Музика R&B Club,БГ Музика,Disco Club,House Club
Места 300
Телефон 0898670600
Цени 10лв
Работно време затворен
Сайт http://www.zavedenia-sofia.com
Facebook

Разположен в сградата на Телефонната палата на ул. “Гурко” 2 и на метри от Софийска градска художествена галерия и Grand Hotel Sofia, най-новият, супермодерен, дизайнерски нощен клуб – :PM CLUB, е новата модерна дестинация в столицата, с артистичен дух и съвременен блясък, проектиран от топ дизайнера Светослав Тодоров. Създател на Studio MODE и някои от най-добрите клубни интериори в София, отличеният с първа награда за “Най-добър бар 2011-2012” дизайнер в независимата британска класация “Restaurant and Bar Design Awards” и екипът на :PM CLUB, си поставят за цел да вдъхнат комерсиален дух и класа на новото горещо място за забавление в центъра на София, по стандартите на нощните клубове в Париж, Лондон и Москва.

 

“Основната концепция в интериора на :PM CLUB е да създадем нов, неподражаем, естетически издържан “храм” на клубната култура, “храм” на живата музика в столицата, музиката като храна за душата. Символика има и в датата на официалното откриване 17 септември 2014 – празника на София, в който се роди с много любов, вяра и надежда “Клубът на София””, споделя топ дизайнерът. Проектирано е пространство, което да изглежда притегателно, място за забавление със силно присъствие, което да ангажира посетителите и да не ги оставя безразлични нито за миг”. През май 2015-та, :PM CLUB бе отличен с наградата за “Best Nightclub Design”, на най-престижния световен форум за архитектура и дизайн Architizer A + Awards в Ню Йорк.

 

:PM CLUB поставя ръка върху пулса на нощния живот в София, задоволявайки многообразието от вкусове на публиката от сряда до събота, в четири тематични дни от седмицата. Всяка сряда, :PM CLUB отваря врати с универсална музикална рецепта за перфектното настроение на своите гости, нова, различна атмосфера и най-добрия комерсиален саунд. Черната експлозия King Vanity Black избухва всеки четвъртък с най-горещите хип-хоп и ар ен би хитове заедно с DJ Doncho, DJ Big Bo и DJ Go-Go. В петък вечер, специални гости зад пулта са някои от най-ярките имена в световната хаус индустрия, а всяка събота партито продължава до сутринта със взривяващите, първокласни хаус сетове на популярните резидент диджеи на :PM CLUB – Васкес, Кайски, Стивън, Ясен Петров, Дончо и Go-Go. Тук почитателите на поп, хип-хоп и хаус музиката могат да се срещнат отблизо с най-актуалните изпълнители, музиканти и топ DJ-и от родната и световна музикална сцена. :PM CLUB предлага блясъка, стила, ярките емоции и незабравими преживявания, не отстъпващи по нищо на тези в най-големите световни клубове.

 

От 17 юни, за трети сезон, обновената, лятна градина на :PM CLUB отново е любима локация за срещи, стилни вечерни партита и събития в София. С умението си умело да се трансформира в различните часове на денонощието, гостите на клуба могат да изберат прохладната и отпускаща дневна обстановка на градината, нейната динамична и провокативна вечерна атмосфера след 21:00ч. или топ партита с популярните резиденти зад пулта, гостуващи диджеи и музиканти.

Специални секции

Лятна градина

Подходящо за

абитюренски балове,частни партита,рождени дни,бизнес среща,фирмени тържества,новогодишни партита,коледни партита

Музика

R&B Club,БГ Музика,Disco Club,House Club

Тип заведение

Нощен Клуб

Начин на плащане

кредитна карта,В брой - КЕШ

Няма резултати

2 от 148 събития

    Not found offers

    Not found plates

    Няма намерени новини