Piano Bar SILICONE - Piano Bar SILICONE

Рейтинг:

4.1/5 (112 votes cast)

видяни 18484
Адрес София, ул. Раковска 127
Музика Пияно Бар
Места 100
Телефон 0888 727 797
Цени 5
Работно време 23:00 - 05:00
Сайт http://www.zavedenia-sofia.com
Facebook

Тръгнал като пародия на чалгата през 2007-ма  на сцена “Максим”, под Театъра на армията, първият “Силикон” светкавично се превърна в едно от култовите заведения на София.

В напълно демократичен стил на неголямо пространство, можеха да се видят как “седят” един върху друг хора от целия спектър на публичността – от Васил Божков до Васил Боянов (Азис).

Този “Силикон” отново отвари врати, пак на „Раковски”, малко по-към Графа – на номер 127.

Постоянният състав на “Силикон”, който можеше да изсвири и изпее с еднакъв ентусиазъм всичко от Янки Дудъл до Бранденбургски концерти, създаваше усещането, че всичко е просто шега, но, ако някой наистина си харесва чалгата – няма проблем. Няма да му се подиграваме!

Новият Силикон ще остане верен на този тренд, поставен преди 8 години, неслучайно, с участие на Тодор Колев при откриването, предстои да разберем довечера.

Създателите му са същите – Драго Владов и Мони Джуров, известен като откривателя на пиано-бара за България (Синтара – Варна, Изток – София, limelight- форматите в “Опера” и старата “Библиотека”). Те твърдят, че в новия “Силикон” ще има не един, а два постоянни състава, а освен това – веднъж месечно, нещо, наречено от тях сикрет-концерт – лайфове на много известни изпълнители, които не се рекламират и, на които може да се влезе само с покани.

Подходящо за

абитюренски балове,частни партита,рождени дни,бизнес среща,фирмени тържества,новогодишни партита,коледни партита

Музика

Пияно Бар

Тип заведение

Нощен Клуб

Начин на плащане

кредитна карта,В брой - КЕШ

Няма резултати

    Няма Намерени Албуми

2 от 9 събития

    Not found offers

    Няма намерени новини

  • Няма Видео