Joy Station Club - Club JOY STATION

Рейтинг:

4.0/5 (122 votes cast)

видяни 36407
Адрес София, ул. академик Стефан Младенов 3
Музика БГ Музика,Disco Club,Рок,Поп
Места 800
Телефон 02 862 2967
Цени няма
Работно време 00:00 - 24:00
Сайт http://joystation.bg/
Facebook

С капацитет за над 800 гости, бар-клубът на JOY Station е една от най-големите концертни сцени в България. Oзвучаването и светлинните ефекти в клуба са на световно ниво и гарантират автентично меломанско преживяване. Акустичният дизайн на JOY Station е изработен специално за залата, а озвучаването в нея е с осигурена мощност от 30 KW. Екипът професионални озвучители в JOY Station е подкрепен от осветители, които се грижат за светлинните ефекти в клуба. LED-осветлението, с възможност за изобразяване на 16 милиона цвята, допълва музикалната емоция.

В дните без концерти, клубът работи като приятен бар със спортен акцент. До високите барове и сепаретата намирате шест професионални модерни маси за билиард. Те са само част от игралната зона на JOY Station, в която има и широк избор от аркадни игри и симулатори, както и джаги, въздушен хокей и дартс. На нивото на бар-клуба, има и ресторант с богато меню и открит детски кът с много атракции.

Целта на JOY Station е да създава на всички свои посетители незабравими спомени –  меломаните, боулинг маниаците, запалените по игрите и децата вече имат нов развлекателен фаворит.

Специални секции

Лятна градина

Подходящо за

абитюренски балове,частни партита,рождени дни,бизнес среща,фирмени тържества,новогодишни партита,коледни партита

Екстри

паркинг

Музика

БГ Музика,Disco Club,Рок,Поп

Тип заведение

Нощен Клуб

Начин на плащане

кредитна карта,В брой - КЕШ

Няма резултати

2 от 74 събития

    Not found offers

2 от 4 куверта

    Няма намерени новини