Club MASCARA - Клуб Маскара София

Рейтинг:

4.5/5 (69 votes cast)

видяни 4603
Адрес София, ул. “Г.С.Раковски“ 113
Музика House,R&B/Hip-Hop,Deep House
Места 300
Телефон 0888 11 33 55, 0888 11 66 22
Цени 10лв
Работно време 22:30 - 05:00
Сайт http://zavedenia-sofia.com/clubs/78-club_mascara.html
Facebook

Club Mascara - легендата на нощна София!

Осем години след своето създаване, покорил сърцата на публиката и определян за символ на клубната култура, емблематичният столичен Club Mascara, разгръща нова страница в историята си. В края на 2015-та, легендарният клуб с дългогодишни традиции и хиляди почитатели, отвори врати с нов, авторски арт дизайн и обогатена музикална концепция, за всички свои стари и нови приятели.

Club Mascara се намира в сградата на Софийската опера и балет. Впечатляващата й архитектура и интериор придават изключителна атмосфера на заведението, сравнима само с най-добрите клубове в света.

Всяка седмица Ви очакваме в парти режим за взривяващи тридневни уикенди, от четвъртък до събота!

Всеки четвъртък и събота Club Mascara привлича почитателите на качествения електронен саунд в София.Дългогодишната традиция да предложим най-взривяващите и модерни хаус партита в столицата продължава! Тук красивите жени, артистичните хора, екстравагантните тоалети, незабравимата атмосфера, настроението за танци, качественият саунд и топ имената зад пулта на Kaiski, DJ Vasquez, DJ Steven, Jassen Petrov, DiMO BG & Andrew BG, са наша запазена марка!

Всеки петък е запазена територия за новото черно парти на София - Diamond Black. Посрещаме утрото с горещите бийтове на хип-хоп титаните DJ Stancho, DJ Ray Bon, DJ Fed, VKO, DJ Doncho и Big D, секси танцьорки и много провокативни емоции!

Новият дизайнерски проект на Club Mascara е дело на топ дизайнера Светослав Тодоров (Studio Mode). Той успява да разшири и трансформира старото пространство в модерен и артистичен интериор, обзаведен и декориран изцяло в двата класически цвята - черно и бяло.

Дизайнът следва съвременните тенденции, изразяващи се в чисти и добре оформени линии, но заедно с това впечатлява с екстравагантна подова настилка в геометрични форми и оригинално, дизайнерско обзавеждане.

Белият цвят визуално разширява пространството и изпълва едната половина от помещението със светлина, докато черната VIP зона създава по-топла атмосфера. Овалният бар в центъра на клуба добавя допълнителна изразителност, а орнаментите на белите стени са истинска визуална наслада за очите.

Невероятното осветление е интегрирано в тавана и уникалните полилеи, които са автентични от самото откриване на сградата, преди повече от сто години.

Club Mascara предлага на своите посетители внушителен саунд и озвучителна система от най-висок клас, създадена специално за заведението.

Club Mascara - бъди част от легендата!
 

Подходящо за

частни партита,рождени дни,бизнес среща,медийни/публични събития

Екстри

VIP салон

Музика

House,R&B/Hip-Hop,Deep House

Начин на плащане

кредитна карта,В брой - КЕШ

Тип заведение

House Club,Dance Club

Няма резултати

2 от 137 събития

    Not found offers

    Not found plates

    Няма намерени новини

2 от 3 видеа