РЕСТОРАНТ БУКВИТЕ - Restaurant Bukvite

Рейтинг:

3.6/5 (31 votes cast)

видяни 3545
Адрес София, Св. Св. Кирил и Методи 1
Кухня българска
Места 100
Телефон 02 983 3131
Цени няма
Работно време 10.00 - 23.30
Сайт http://www.zavedenia-sofia.com
Facebook

За да бъде един ресторант Отличен, е нужно само да прекрачите прага му, за да се почувствате като у дома – да се отпуснете, да спрете да мислите за времето и да забравите ежедневната напрегнатост.Отличният ресторант е този, чиито атмосфера, кухня и грижа за клиента са комбинирани в неделимо единство и надминават стандартните ви очаквания за обстановка, храна и обслужване.Отличният ресторант „Буквите” се намира в стара софийска къща с прохладна и ухаеща на билки лятна градина на ул. „Св.Св.Кирил и Методий” №1.Ресторант „Буквите” разполага със салон за семейни или фирмени тържества, чиято камина внася допълнителен уют в студените зимни дни.

 

Ресторант „Буквите” разполага и с три отделени самостоятелни салона, еднакво подходящи както за дискретни бизнес срещи, така и за тихи уединени романтични вечери или изискани частни партита.

В ресторант „Буквите” можете да се насладите както на традиционни вкусове от европейската и българската кухня, съчетани със специално подбрани български и вносни вина, така и на нестандартните кулинарни намигвания на нашия шеф-готвач.

Изживейте ресторант „Буквите”, защото доброто настроение и душевната хармония са следствие от правилните избори, които правим всеки ден!!!

Специални секции

Салон за пушачи

Подходящо за

коледни партита,гледане на мач,сватби,новогодишни партита,фирмени тържества

Кухня

българска

Тип заведение

Български Ресторант

Начин на плащане

В брой - КЕШ

Няма резултати

  Not found events

  Not found offers

  Not found plates

  без обедно меню

  Няма намерени новини

 • Няма Видео