Happy Bar and Grill - Мол Парадайс - Хепи Мол Парадайс

Рейтинг:

4.4/5 (18 votes cast)

видяни 3373
Адрес гр. София, бул. Черни Връх 100, МОЛ Paradise Center, ет. 2
Кухня фюжън,българска
Места 550
Телефон 0882 999 004
Цени няма
Работно време 12:00 - 24:00
Сайт http://www.happy.bg/bg/our_restaurants.html?restaurant=paradise
Facebook

В най-новия столичен МОЛ - Paradise Center на 28 март 2013 г. отвори врати новият ресторант Happy Paradise. Ресторантът е със съвсем нова концепция и разнообразно меню. Акцент са пресните зеленчуци и плодове, както и използването само на прясно охладено месо. Менюто предлага богато разнообразие на риба и морски дарове, както и много здравословни ястия с пилешко и телешко. Само в Хепи Парадайс може да опитате ястия, приготвени със здравословното пиле DUC. Пилето DUC е кръстоска между бройлер и фермерско пиле (домашна кокошка). Храни се само с растителна храна, без антибиотици и животински примеси. Гледа се според изисквания за био производство. А всичко това води до по-зравословен, по-качествен и по-вкусен продукт.

Заведението разполага с просторна зала, суши салон, голям бар и cooking show зона, където храната се приготвя пред очите на клиентите. Всеки от тях може не само да наблюдава как се приготвя поръчката му, но и да задава въпроси на готвачите.По-голяма част от ястията се приготвят на специални пещи, тип барбекю Josper, които запазват хранителната стойност на продуктите и придават страхотен вкус при печене.

В ресторант Happy Paradise има 550 места, включително и на двете тераси на покрива на МОЛ-а, които са с прекрасна гледка към Витоша.

Ресторант Happy Paradise се намира на втория етаж срещу Синема Сити, в зоната за развлечения на Paradise Center в София.

Специални секции

Салон за пушачи

Подходящо за

коледни партита,гледане на мач,новогодишни партита,фирмени тържества

Кухня

фюжън,българска

Тип заведение

Рибен Ресторант,Български Ресторант

Начин на плащане

В брой - КЕШ

Няма резултати

  Not found events

  Not found offers

  Not found plates

  без обедно меню

  Няма намерени новини

 • Няма Видео