Ресторант MAGUS - Ресторант МАГУС

Рейтинг:

4.4/5 (69 votes cast)

видяни 5784
Адрес София, ул. Ловен парк 3
Кухня Европейска,Авторска
Места 200
Телефон 0898 545 282
Цени няма
Работно време 10:00 - 24:00
Сайт http://magus-experience.bg/
Facebook

Ресторант „Магус“ София се намира в близост до Ловен парк в кв. Дианабад. Изисканият интериор на нашия ресторант придава неповторимо усещане за топлина и уют, а менюто ни ще задоволи и най-изтънчения вкус. Потопете се в спокойната и изискана атмосфера на ресторант „Магус“.

МАГУС е изтънчен ресторант в София с уникален интериор и богато меню. Опитайте разнообразни специалитети от авторската и модерната европейска кухня и ще се уверите в нашите възможности...

Главният готвач Христо Пенчев, заедно с неговия екип, ще приготвят за вас неустоими специалитети от авторската и европейската кухня. Всички ястия в менюто ни се отличават с изисканост и изтънчен вкус…

Заповядайте при нас в ресторант „Магус“. Ще се радваме да се погрижим за вашите хранителни предпочитания. Оставете се в способните ръце на нашия екип и ще останете приятно изненадани.

Потопете се в спокойната и изискана атмосфера на ресторант „Магус“. Ние ще ви предложим нещо различно. Насладете се на вашето незабравимо изживяване в ресторант „Магус“.

Специални секции

Салон за пушачи

Подходящо за

коледни партита,сватби,новогодишни партита,фирмени тържества,медийни/публични събития,рождени дни

Кухня

Европейска,Авторска

Тип заведение

луксозен ресторант

Начин на плащане

В брой - КЕШ,кредитна карта

Няма резултати

  Not found events

  Not found offers

  Not found plates

  без обедно меню

  Няма намерени новини

 • Няма Видео