Ресторант ORIENT GARDEN - Ориент Гардън Ресторант

Рейтинг:

4.7/5 (52 votes cast)

видяни 5640
Адрес София, ул. Св.Седмочисленици 2
Кухня ориенталска
Места 100
Телефон 0895 005555
Цени няма
Работно време 10:00 - 01:00
Сайт http://www.orientgarden.bg
Facebook

Добре дошли в приказната градина на Orient Garden! Екзотичният оазис, разположен в сърцето на София ще ви разкрие неповторимия свят на Ориента по нов и удивителен начин! Помещаващ се на мястото на бившия The Bee, Orient Garden ще ви предложи една първокласна селекция от вкусове, съчетаващи у себе си най-доброто от турската, ливанската и средиземноморската кухни, приготвени от вещите ръце на специално подбран екип от турски и ливански майстор-готвачи в специално оборудваната в традициите на близкоизточната кулинария за целта кухня.


АВТЕНТИЧНОСТ е най-точната дума, с която би могла да се опише впечатляваща атмосфера на Orient Garden. Екстериорният дизайн, изработен по проект на художника Анна Панайотова, е напълно уникален. Павилионите, аксесоарите и украшенията, закупени от Истанбул, Бейрут и други градове-перли на Ориента, ще ви пренесат в една вълнуваща приказна обстановка, а за пълното потапяне допринасят опияняващите ароматни благовония и специално селектираната източна музика с чил-аут привкус. В центъра на градината е разположен кокетен шадраван, чието ромолене дава усещане за пълен релакс и хармония с природата...

Разпределението на Orient Garden е резултат от упорита работа и мисъл и към най-дребния детайл. Градината разполага със 180 места, сепарирани в павилиони и в шатри – факт, който прави мястото изключително функционално и подходящо за най-различни случаи : от събирания в по-тесен кръг, през ежедневни бизнес срещи до по-масови и специални събития. Независимо какъв е случаят, удобството и личното пространство на посетителите е гарантирано.

Функционален Вале паркинг в непосредствената близост от 15 метра от Orient Garden гарантира безпроблемния престой и удобство на посетителите, които притежават автомобили.

Специални секции

Салон за пушачи

Начин на плащане

В брой - КЕШ,кредитна карта

Кухня

ориенталска

Тип заведение

Ориенталски Ресторант

Подходящо за

коледни партита,гледане на мач,сватби,новогодишни партита,фирмени тържества,медийни/публични събития,рождени дни

Няма резултати

2 от 3 събития

    Not found offers

    Няма намерени новини

  • Няма Видео