Ресторант My Choice 3 - Ресторант Май Чоис

Рейтинг:

4.4/5 (60 votes cast)

видяни 11862
Адрес кв. Гео Милев, SkyCity mall
Кухня фюжън,българска,Европейска,Авторска
Места 170
Телефон 02/9714498, 0894 777 420
Цени няма
Работно време 11:00 - 23:00
Сайт http://mychoice.bg/
Facebook

 

Третото бижу от веригата MY CHOICE е разположено на територията на SkyCity Mall.  Ресторантът е на два етажа, с капацитет от 170 места и предлага впечатляващ интериор, страхотно меню, богата винена листа и отлично обслужване очакват всички клиенти с отношение към изкуството на доброто хранене.

 

• Менюто e богато и разнообразно, изцяло съобразено със сезонните продукти и със съвременните кулинарни технологии и течения. Предлага се и обедно меню, за всички работещи хора в околностите, които могат да разчитат на бърз и вкусен обяд с колеги илиприятели. Разбира се, налични са и по-изискани ястия, подходящи за романтични вечери и бизнес срещи. Големият капацитет от седящи места позволява провеждането на всякакви тържества и партита.

 

• Ресторантът предлага специално селектирана винена листа, която подхожда изцяло на менюто и покрива богата палитра от вкусове. В топлите месеци може да избирате от флорални, плодови, цитрусови, изкрящи и свежи бели и пенливи вина и розета, а през зимата – различни сортове червени вина с добра структура, богат и ароматен вкус, дълбоки танини и многопластови цветове.

 

Без значение дали става въпрос за бързо хапване и почивка от дългото пазаруване в мола, за вкусен обяд с колегите, за бизнес среща или за коктейли с компанията, ресторант MyChoice e идеалният избор за тези цели и ще направи всичко възможно да остави клиентите си усмихнати и доволни от своя избор.

 

Работно време – всеки ден 11:00 – 23:00ч.

- телефон за резервации - 02/9714498

- телефон за мероприятия - 0894 777 420; 0894 777 242

 

Подходящо за

медийни/публични събития,фирмени тържества,коледни партита,сватби,рождени дни,новогодишни партита,за ценители на виното,Срещи

Специални секции

Салон за пушачи

Кухня

фюжън,българска,Европейска,Авторска

Екстри

покрита тераса,гледка,кетъринг при резервация,WI-FI

Тип заведение

луксозен ресторант

Начин на плащане

В брой - КЕШ,кредитна карта

Няма резултати

    Not found events

    Not found offers

    без обедно меню

    Няма намерени новини

  • Няма Видео