Ресторант Тераса Hamburguesa Nostra - Бургер Ресторант

Рейтинг:

4.6/5 (70 votes cast)

видяни 7636
Адрес София, ул. Георги С. Раковски 113
Кухня Авторска
Места 150
Телефон 0879 555559
Цени няма
Работно време 11:00 - 23:00
Сайт http://www.hamburguesanostra.bg/
Facebook

Hamburguesa Nostra е част от групата Raza Nostra, специализирана в опазването и разпространението на местните испански породи, както и в продажбата на месо и месни продукти, произведени от тях. С над 40 години опит и всеотдайност в производството на качествено месо, групата интегрира различни марки, посветени на продажбата в суров вид или на ресторантьорството: Raza Nostra (месарници), Hamburguesa Nostra (месарски магазини и ресторанти), Vaca Nostra (ресторанти), Raza Nostra Carnes y Brasas (дегустация на месни продукти и продажба в суров вид) и Sota Caballo Rey (механа за месо и традиционни испански ястия).

От създаването си групата се откроява със своя капацитет за нововъведения. Концепцията Raza Nostra е фактически предшественик на продажбата на месо, сертифицирано със Защитено географско указание. С проекта Hamburguesa Nostra групата се изявява като пионер в едно смело начинание: развенчава традиционната концепция за хамбургера, като успява да го превърне в храна гурме.

Подходящо за

коледни партита,новогодишни партита,фирмени тържества,медийни/публични събития,рождени дни,семейна среща, среща с приятели, романтика

Кухня

Авторска

Екстри

покрита тераса,WI-FI

Тип заведение

Авторски ресторант

Начин на плащане

В брой - КЕШ,кредитна карта

Няма резултати

    Not found events

    без обедно меню

    Няма намерени новини

  • Няма Видео