Ресторант АРИАНА от 1904 година - Restaurant Ariana

Рейтинг:

4.0/5 (52 votes cast)

видяни 8789
Адрес София, Борисова градина Езеро Ариана
Кухня българска
Места 300
Телефон 088 822 3355
Цени няма
Работно време 10:00 - 00:00
Сайт http://ariana1904.com/restorant_edno_vreme_sofia/
Facebook

Българският ресторант "Ариана" от 1904г. ,  е първият ресторант работещ само с български натурални продукти. Ние подкрепяме изцяло българските производители, подкрепете ги и Вие. С автентичен интериор и вкусни гозби , при нас цари атмосферата на кръчмата на Странджата.Имаме  камина ,готвач, облечен в ямурлук, който върти чевермета под открито небе. На сергия ни са изложени зеленчуци и посетителитени  сами избират продуктите за салатата си, а на друг щанд посочват мръвките, които да им опекат .За гуляйджиите всяка вечер има програма,изпълнявана от известни български ансамбли .

Заповядайте в ресторант "Ариана" от 1904г. ,в средата на едноименното езеро за да опитате старите български рецепти приготвени от Мирослав Попов, приготвял неповторимото си българско печено сукалче на Владимир Путин , Ангела Меркел, Силвио Берлускони и много други гости посетили България! И така с битов стил,традиционна българска кухня и звучене на народни ритми,ще ви пренесем в домашния уют на старите български къщи и заедно с вас ще се опитаме да съхраним българските традиции за бъдещите поколения.
Заповядайте!

Подходящо за

коледни партита,сватби,новогодишни партита,фирмени тържества,медийни/публични събития,рождени дни,за хора с домашни любимци,за ценители на виното,Срещи,за ценители на виното и коктейлите,семейна среща, среща с приятели, романтика

Кухня

българска

Екстри

покрита тераса,WI-FI

Тип заведение

Български Ресторант ,Битов,Автентичен Български

Начин на плащане

В брой - КЕШ,кредитна карта

Няма резултати

    Not found offers

    без обедно меню

    Няма намерени новини

  • Няма Видео