Restaurant Salt and Pepper - Salt and Pepper

Рейтинг:

4.6/5 (289 votes cast)

видяни 21440
Адрес София, кв. Бояна на ул. Карамфил 22
Кухня българска,Традиционна,здравословна,Авторска
Места 300
Телефон 0885 850 199
Цени няма
Работно време 10:00 - 23:00
Сайт http://www.zavedenia-sofia.com
Facebook
Ресторант Salt and Pepper  e онази щипка от уют и качество, която прави всяко посещение незабравимо. Няма по-важно за един ресторант от качествената и  прясна храна.При нас това се е превърнало не просто в задължение, а в  религия, която изповядваме.
Топлата атмосфера, персоналът, който ще накара всеки гост да се почувства специален, са допълнителните съставки, които сме добавили за да бъдем сигурни, че престоят Ви ще бъде белязан с вкус на щастие.Ресторантът располага с отделни зали, което ще гарантира лично пространсво и незабравими мигове, споделени с най-близките.
Отделните зали дават възмойност за провеждането на лични и корпоративни мероприятия.Външната градина е запазила в себе си онази магия, която кара всеки да се почувства сякаш е отседнал  в райско кътче от красива Бългрария.Самата сграда е съчетала в себе си както модерното, така и изключителни старинни елементи, което я превръща в забележителност сама по себе си.
Топлата атмосфера и уникална декорация, превръща всяко посещение  в събитие за вас и  вашите гости.Подарете си онази щипка сол и  пипер, която прави живота наистина вкусен.
Очакваме Ви.
 

 

 

 

Специални секции

Салон за пушачи

Подходящо за

коледни партита,гледане на мач,сватби,новогодишни партита,фирмени тържества,медийни/публични събития,рождени дни,за ценители на виното,Срещи,семейна среща, среща с приятели, романтика

Кухня

българска,Традиционна,здравословна,Авторска

Тип заведение

Авторски ресторант

Начин на плащане

В брой - КЕШ,кредитна карта

Няма резултати

    Not found offers

    без обедно меню

    Няма намерени новини

  • Няма Видео