Панорама Ресторант - Народен Театър Иван Вазов - Panorama Restaurant

Рейтинг:

4.7/5 (22 votes cast)

видяни 2961
Адрес гр.София, Народен Театър Иван Вазов
Кухня Авторска,здравословна,българска,фюжън
Места 80
Телефон 0878337756 , 0879318808
Цени няма
Работно време 12.00-00.00
Сайт http://zavedenia-sofia.com
Facebook

Преживейте уникално гастрономично приключение в обновения ресторант "Панорама" - Народния театър "Иван Вазов". Съчетавайки изисканост и стил, нашият ресторант ви предлага не просто храна, а вълнуващо пътуване из българската и световна кухня.

С удоволствие, ви предлагаме не само кулинарно изживяване, но и възхитителна гледка към центъра на града. Намираме се в самото сърце на града, където ви предоставяме възможността да се насладите не само на вкусовете, но и на прекрасната атмосфера на градския пейзаж.

Всяко наше ястие е внимателно изграден спектакъл от вкусове, които събуждат сетивата и ви пренасят в свят на кулинарни чудеса. Нашите изкусни готвачи избират само най-свежите сезонни и висококачествени продукти, за да ви предложат удоволствие, което се изразява във всяка хапка.

При нас, детайлите са на върха на нашия списък с приоритети. От изисканото сервиране до обслужването с усмивка, за всяка подробност се грижим с майсторство. В ресторант "Панорама" не предлагаме просто ястие - предлагаме изживяване, което ще разкрие нови вкусове и ще ви отведе на кулинарно пътешествие извън обичайното.

Очакваме ви с нетърпение, готови да ви запознаем със съвършенството в храненето, където всяко блюдо е като нота от симфонията на вкусовете. Добре дошли в ресторант "Панорама" - мястото, където вдъхновението среща гастрономията!

 

Екстри

WI-FI,гледка

Кухня

Авторска,здравословна,българска,фюжън

Подходящо за

семейна среща,фирмени тържества,сватби,за ценители на виното, романтика, среща с приятели,Срещи,рождени дни,медийни/публични събития

Тип заведение

Български Ресторант

Начин на плащане

В брой - КЕШ

Няма резултати

    Not found events

    Not found offers

    без обедно меню

    Няма намерени новини

  • Няма Видео