Captain Cook пл. Народно Събрание - Captain Cook

Рейтинг:

4.0/5 (198 votes cast)

видяни 46170
Адрес пл. Народно Събрание 4
Кухня интернационална,морска
Места 100
Телефон 0882 99 90 12
Цени
Работно време 12.00-00.00
Сайт http://www.captaincook.bg
Facebook

Най-новият ресторант на Captain Cook е в самото сърце на София. Престижната локация се превърна в дома на Капитана в началото на 2019 година и заслужено грабна сърцата на кулинарните пътешественици и ценителина изисканата кухня. Captain Cook предложи рога на морското изобилие и професионален сервиз  на най – високо ниво. Ресторантът  съчетава удобството на най-централната градска локация с елегантната обстановка на интериора, осигурявайки спокойствие и уют за лични и бизнес срещи.

Captain Cook на пл. Народно събрание 4 разполага с 170 места разпределени с уважение към личното пространство  на всеки гост и елегантен усет за уютна обстановка.

Сезонно работи градина с 80 места, където гостите могат  да се слеят с пулса на успокояващия се градски ритъм разтапящ се разкоша на лятната нощ.

 

Специални секции

Лятна градина

Подходящо за

бизнес среща,романтични срещи,частни партита,фирмени тържества,коледни партита,новогодишни партита,именни дни,рождени дни,вкусна кухня,добро обслужване

Екстри

климатик,WI-FI интернет безплатен,паркинг,лятна градина,VIP салон,WI-FI

Тип заведение

луксозен ресторант,Фюжън Ресторант,Азиатски Ресторант,Рибен Ресторант

Начин на плащане

кредитна карта,В брой - КЕШ,Master Card,Visa Card

Кухня

интернационална,морска

  Not found events

  Not found offers

  Not found plates

  без обедно меню

 • Ресторант Captain Cook представя: 7 начина за приготвяне на риба

  05 Nov 2019

   

  Седем са световните морета, седем са и най-вкусните традиционни начини за приготвяне на прясна риба, които дават възможност да се насладите на различни вкусове, дори ако си поръчвате всеки ден един и същи вид риба.

   

  1. ПО СИЦИЛИАНСКИ –най-традиционният за италианците начин за приготвяне на прясна риба, при който вкусът на морето се съчетава с вкуса чери домати, маслини от Лигурия, каперси и мащерка.

   

  2. НА БАРБЕКЮ – печенето върху огън е най-древният познат начин да се запази чистия вкус на прясната риба.Ние я слагаме цяла върху специални дървени въглища от портокалово и палмово дърво от Амазония, които обогатяват натуралния й аромат.

   

  3. В СОЛ - това е любимият начин на гръцките островитяни, които обвиват и пекат прясната риба в морска сол, за да запазят сочността на месото и аромата на море.

   

  4. НА ФУРНА С ВИНО - този начин е традиционен за френските рибари от Нормандия. Виното допълва вкуса на рибата и подготвя месото й да приеме ароматните подправки, с които се пече.

   

  5. НА ФУРНА С ДИВИСИЛ– изключително здравословен начин да се приготви прясната риба на пара, за да поеме максимално аромата на дивисила, който пасва на вкуса й като ръкавица.

   

  6. НА ТИГАН – най-добрият начин за приготвяне на риба в азиатския свят, така че да се създаде неустоим контраст между хрупкава коричка и нежно, сочно и ароматно месо.

   

  7. КОТЛЕТИ НА БАРБЕКЮ – този начин на приготвяне на риба е най-предпочитания в САЩ, тъй като носи усещане за стек от риба.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Прочети повече
 • Няма Видео