SASA Asian Pub - РАДИСЪН - Азиатски Фюжън Ресторант

Рейтинг:

4.1/5 (175 votes cast)

видяни 26880
Адрес пл. Народно Събрание 4
Кухня азиатска,фюжън
Места 100
Телефон 0882 99 90 12
Цени
Работно време 12.00-00.00
Сайт http://sasa.bg/
Facebook

SASA Asian Pub е първият от веригата ресторанти за азиатска кухня в България.

Изключителна локация, модерен интериор, меню, съчетаващо най-доброто от японската, китайската и тайландската  кухня и перфектно обслужване са основните характеристики на SASA, които го превръщат в космополитен ресторант, достоен за всяка уважаваща себе си кулинарна столица по света.

SASA е единственото място в България, където се предлага автентична патица по пекински и нейната разновидност хрупкава патица, авторско суши и сашими и истинско разнообразие от азиатски специалитети. Виненият лист е богат и съдържа специални селекциии от стария и новия свят, а коктейлите и десертите не могат да бъдат опитани никъде другаде. За приготвянето на всички ястия и коктейли се използват над 100 вида оригинални азиатски подправки. Екипът на SASA включва 60 висококвалифицирани професионалисти, сред които има шеф с мишленска звезда в кариерата си, трима от най-добрите азиатски готвачи извън Азия и българи с дългогодишен опит в приготвяне на азиатска кухня в Европа и САЩ.

Преди официалното откриване на ресторанта повече от година в  лабораторни условия се тества всяко от ястията в менюто докато се намери точния вкус, който едновременно пази автентичността на азиатската кухня и е близък до българското небце. Екипът от готвачи и сервитьори също усилено се подготвя преди да започне работа, така че от деня на отварянето да създаде усещане за  пълна хармония и да даде възможност на посетителите, без да напускат града си, да попаднат в един различен свят, създаден да радва всички сетива. SASA Asian Restaurant&Bar създава нова традиция и култура в България, отваря хоризонтите за търсене на различното преживяване, задава стандартите на високо качество на храната и обслужването, съчетани с пълна достъпност.

Специални секции

Лятна градина

Подходящо за

бизнес среща,романтични срещи,частни партита,фирмени тържества,коледни партита,новогодишни партита,именни дни,рождени дни,вкусна кухня,добро обслужване

Кухня

азиатска,фюжън

Екстри

климатик,WI-FI интернет безплатен,паркинг,лятна градина,VIP салон

Тип заведение

луксозен ресторант,Фюжън Ресторант,Азиатски Ресторант

Начин на плащане

кредитна карта,В брой - КЕШ,Master Card,Visa Card,American Express

    Not found events

    Not found offers

    Not found plates

    без обедно меню

    Няма намерени новини