Ресторант Captain Cook - Рибен Ресторант Captain cook

Рейтинг:

4.4/5 (152 votes cast)

видяни 19931
Адрес София, бул. Джеймс Баучер 100
Кухня азиатска,морска
Места 320
Телефон 0882 999 001
Цени няма
Работно време 12.00 - 23.30
Сайт http://captaincook.bg/
Facebook

Ресторант Captain Cook е най-добрата ресторантска верига  за рибни, морски и телешки специалитети с 10 годишна традиция и редица награди. Напълно обновеният интериор на Captain Cook София, ситуиран в Хотел Кемпински, предлага на своите клиенти стилна обстановка, съчетаваща духа на изискания ресторант без излишна претенциозност и топлата атмосфера на един наистина луксозен ресторант.  Ресторантът разполага със 180 места, както и две самостоятелни зали. По-голямата, наречена “Бакърена”заради интересното съчетание на медни и дървени елементи, разполага с 40 места и е подходяща за фирмени събирания. Втората зала – “Оникс”, е ВИП зала с 12 места, излъчваща изисканост, благодарение на елементите от полускъпоценния камък оникс. Наличието на двете отделени зали дава възможност за провеждането на различни лични и корпоративни мероприятия, организирани и изпълнени със стил и перфектно обслужване.

Богатата и внимателно селектирана вино листа е неизменна част от цялостната концепция на Капитан Кук.

Captain Cook София има и едно допълнително предимство-озеленената градина, превърнала се в истински оазис в центъра на София. Тя разполага със 120 места, 70 от които са в остъклената и отопляема част на градината, приютяваща гостите на ресторанта десет месеца в годината. Красивите растения, ромонът на поточето и естественото езерце, в което плуват риби и патици, със сигурност ще пренесат гостите на ресторанта в една спокойна и приказна атмосфера далеч от градския шум. 

Подходящо за

коледни партита,новогодишни партита,фирмени тържества,медийни/публични събития,рождени дни,за ценители на виното,Срещи,семейна среща, среща с приятели, романтика

Кухня

азиатска,морска

Начин на плащане

В брой - КЕШ,кредитна карта

Тип заведение

луксозен ресторант,Азиатски Ресторант

Екстри

кетъринг при резервация,WI-FI

  Not found events

  Not found offers

  Not found plates

  без обедно меню

  Няма намерени новини

 • Няма Видео