Ресторант Кафана Стефанович София - Сръбски Ресторант

Рейтинг:

4.4/5 (129 votes cast)

видяни 26786
Адрес София, ул. Златовръх 4
Кухня сръбска
Места 300
Телефон 088 889 8767
Цени няма
Работно време 09:00 - 23:30
Сайт http://www.kafanastefanovich.com/
Facebook

Заповядайте в новооткрития ресторант „Кафана Стефанович“ в Лозенец, София и се насладете на обширна и прохладна лятна тераса, както и на уютни вътрешни салони с меки и удобни сепарета. На фона на приятна балканска музика, Вие ще бъдете обслужени бързо, професионално и с финес.

В менюто Ви очакват деликатесите на Майстор Миро, приготвени за Вас по рецептите и съветите на четирикратния шампион на Сърбия по кулинария, както и уникалните предложения на „Кафана Стефанович“, осигуряващи неповторимо изживяване. Допълнени с изобилие от салати и вкусни десерти, и най-претенциозните чревоугодници ще задоволят всеки свой каприз.

За любителите на качествени напитки, ресторант „Кафана Стефанович“ предлага изобилие от марков алкохол, богата винска листа , както и разнообразие от наливна бира и разхлаждащи безалкохолни напитки.

Ресторант „Кафана Стефанович“ София разполага със 150 външни и 130 вътрешни места – очакваме Ви и за Вашите специални поводи – фирмени партита, презентации, рождени дни, годишнинини, сватби и балове.

Специални секции

Салон за пушачи

Подходящо за

гледане на мач,сватби,коледни партита,новогодишни партита,фирмени тържества

Тип заведение

сръбски ресторант

Кухня

сръбска

Начин на плащане

В брой - КЕШ

Няма резултати

2 от 32 събития

    Not found offers

2 от 7 куверта

    без обедно меню