Абонаменти за реклама в сайта WWW.ZAVEDENIA-SOFIA.COM

Сайта Заведения-София е един от най-големите в България с подобна тематика, нашите клиенти и техните обекти, освен огромната посещаемост се възползват и от най-големите групи в социалните мрежи Facebook - 119 000 фена и Google Plus. Обадете ни се и наш представител ще Ви обясни, как става.

- АБОНАМЕНТ ПРИСЪСТВИЕ - С този абонаментен план, получавате просто каталожно присъствие в сайта, с попълнен изцяло информационен профил, но без възможност за публикувания, на активна информация.

- АБОНАМЕНТ СТАНДАРТ - Изготвя се профил на обекта с изцяло попълнена информaция. Изготвят се име и парола с които оторизиран представител ще може да се разпорежда и да публикува и променя информацията за даденото заведение.

- АБОНАМЕНТ СПЕЦИАЛ - В този абонаментен план, освен профила и информацията на обекта се оказва пълно съдейсвие от екипа на Заведения-София, при публикуване и актуализиране на информацията за даденото заведение. Екипа следи за публикации във Фейсбука на обекта и ги публикува в сайта, като по този начин облекчава работата на представителя на заведението. Този абонаментен план ползва абсолютно всички възможности предоставени от НАС.

- АБОНАМЕНТ VIP - Заведенията ползващи ВИП профил, автоматично се подреждат на челните позиции на сайта и се ротират на централна страница по категориии - ресторанти, клубове и барове. По този начин тяхната видимост и посещаемост се увеличава. Вип абонамента не може да се ползва без наличен абонаментен план от желаещият обект. ВИП абонамент може да се купува, за месец, два или за цяла година с добра отстъпка. Позвънете ни.

- АБОНАМЕНТ HOT-ARENA - С този абонамент нашите клиенти имат възможност да се абонират за ПР-публикации, на специални цени с над -60%  в един от най-големите и четени хай-лайф сайтове HOT-ARENA. Позвънете ни и ние ще Ви обясним как става.

- АБОНАМЕНТ- ИНДИВИДУАЛЕН ПЛАН - Както се вижда от името, с този план всяко заведение получава различен пакет от услуги за през годината изцяло съобразени с неговите нужди. Позвънете ни и наш представител ще Ви посети и ще изготви специална за Вас оферта, според нуждите Ви.

Заведения-София  разполага с професионален фотограф Ивайло Петров и заснема партита и събития, всяко заснето от нас парти или събитие се публикува в сайта и нашата фейсбук група. Ако вие искате да публикувате парти снимки пред нашата огромна аудитория, заснети от друг фотограф, има абонаментна такса. Обадете ни се и ще Ви се изготви оферта.

За да закупите рекламна банер позициия и да разберете цените за участие позвънете на телефон: 0889 63 79 66

 

 

Рекламни банер формати

За да включите заведение в сайта, трябва да сте съгласни с условията на ползване.