Здравейте приятели,

В знак на нашата благодарност, за вярността с която ни ползвате след 5 години ние решихме да Ви изненадаме и да Ви предложим най-модерната платформа, която ще свързва Вас с местата, в които обичате да се храните, да танцувате или да пиете по едно кафе с приятели в София. За разлика от други такива сайтове, ние знаем от какво точно се нуждаете и с опитваме да Ви го предложим.

Сайта Заведения-София зае своето заслужено място в сърцата на хиляди софиянци и гости на столицата. Нашата цел е да предоставим все по-голяма и изчерпателна информация на нашите потребители, разкривайки им необятният свят на ресторантите, нощните клубове и баровете на София. Стараем се да Ви предложим все по-голям брой от заведенията на София, техните кухни, парти програми и събития. За да сте в час със случващото се на нощната сцена на парти София, можете да разглеждате и парти снимките от дискотеките и дори да се разпознавате на тях, благодарение на най-голямата група за Заведения в България във Фейсбук.

За да не се лутате, когато предстоят празници, с един клик при нас можете да разглеждате огромен брой куверти и да направите спокойно и лесно Вашият избор.

За да се ориентирате по-бързо ние сме предложили страхотни филтри, благодарение на които, вие можете да откриете точното заведение за Вас.

Когато ползвате картата за заведения, независимо от вашият компютър, таблет или мобилен телефон, под нея автоматично ще Ви се показват заведенията в близост на 2 км до Вас.

Забавлявайте СЕ, а ние ще продължаваме да се развиваме!!

С уважение: Пламен Иванов собственик

                    Евдокия Велева ПР и контакти с клиенти