Raffy Bar & Gelato - Рафи Сладоледен Бар

Рейтинг:

3.4/5 (24 votes cast)

видяни 4827
Адрес София, ул. ангел Кънчев 11
Музика модерна
Места 100
Телефон 0895515045
Цени няма
Работно време 10.00 - 23.30
Сайт http://www.raffydelivery.com/
Facebook

След 10 години на пазара ние от сладоледи Raffy решихме да разнообразим своята дейност. През 2012 отвори врати първият ни ресторант под името Raffy – Bar & Gelato, намиращ се на китната уличка Ангел Кънчев.

Посрещаме ежедневно стотици клиенти, които освен да хапнат сладолед, вече могат да обядват, вечерят или просто да дойдат за по питие. Без гръмки имена и високи цени, ние предразполагаме всеки да се чувства като у дома си, независимо в кой част от деня ни посети. Ден след ден запазена марка станаха обилните и вкусни порции, добрата музика, приятелското обслужване и достъпните цени.

През лятото на 2013 година отворихме и втория си ресторант на бул. Витоша 18, а в края на същата година и първия Raffy Terrassa Bar, намиращ се на втория етаж над ресторанта. Очаквайте новите ни проекти през 2014 година, ще спазим същия стил и ще работим със същата страст, както досега.

Ако нямате възможност да ни посетите, вече можем да донесем частичка от духа на Raffy във вашия дом или офис посредством новия ни сайт за доставки. Поръчката Ви ще бъде доставена безплатно до Вас в цяла София. Достатъчно е само, да се обадите на телефоните ни или да поръчате online през raffydelivery.com.

Очакваме Ви!

Подходящо за

романтични срещи,частни партита,добро обслужване

Екстри

WI-FI интернет безплатен,телевизор,зимна градина,обедно меню,климатик

Музика

модерна

Тип заведение

Bar and Dinner,Coffee Bar

Начин на плащане

Master Card,Visa Card,American Express

Няма резултати

    Not found events

    Not found offers

    Not found plates

    Няма намерени новини

  • Няма Видео