Ресторант ЕЗЕРОТО - Езерото Ресторант

Рейтинг:

4.6/5 (5 votes cast)

видяни 3193
Адрес София, Околовръстен път
Кухня турска,интернационална
Места 100
Телефон 088 985 9245
Цени няма
Работно време 12:00 - 23:00
Сайт http://www.zavedenia-sofia.com
Facebook

Добре дошли в ресторант “Езерото”! Потопете се в магията на турската кухня и се насладете на ястията селектирани специално за Вас . Подбрали сме само най-доброто на достъпна цена.
За ресторант Езерото качеството на продуктите е от изключителна важност, именно за това управителите ежедневно лично се убеждават в качеството на храните, а готвачите ползват само най-пресните продукти.

Ресторантът на комплекс ЕЗЕРОТО предлага на своите гости два салона - с лек и ненатрапчив френски стил и авангарден ориенталски, които задоволяват вкуса и на най - взискателните клиенти. Ресторантът разполага със 100 места, което създава изключително удобство за организиране както на бизнес срещи, изискани коктейли, сватбени тържества и фирмени партита, така и на семейни обеди и вечери. На любителите на природата предлагаме чудесна градина със 70 места и изглед към Суходолското езеро. Несравнимата гледка прави градината предпочитано място за отмора през летните месеци. Почувствайте се специални!

Специални секции

Салон за пушачи

Подходящо за

коледни партита,сватби,новогодишни партита,фирмени тържества,медийни/публични събития,рождени дни,за ценители на виното,Срещи,семейна среща, среща с приятели, романтика

Кухня

турска,интернационална

Екстри

покрита тераса,гледка,Басейн,паркинг

Тип заведение

Турски Ресторант

Начин на плащане

В брой - КЕШ,кредитна карта

Няма резултати

    Not found offers

    Not found plates

    без обедно меню

    Няма намерени новини

  • Няма Видео